lukoil-banenr

Imaginea alăturată, serveşte drept preview pentru construcţia celor de la Porsche, numită sugestiv Porsche Design Tower Miami şi care va servi drept muzeu pentru celebrul constructor german de automobile cu pedegree sport. 

FLYONE

Însă, nu construcţia în sine ne interesează, ci misteriosul model ilustrat între pereţii de sticlă ai unui garaj, parte a edificiului. Se pare că Porsche se joacă din nou cu jurnaliştii şi ne pune la încercare. Unele voci susţin că prototipul din imagini, acest „mini-panamera” ar putea fi chiar viitorul concept Pajun, despre care s-a mai vorbit anterior.

diselok

Nu vă speriaţi de designul maşinii, cu geamuri micuţe, jante supradimensionate şi blocuri optice „grăsuţe”, pentru că nu astfel va arăta noul Pajun, programat să apară pe şosele nu mai devreme de anii 2019. De altfel inginerii şi designerii au suficient timp la dispoziţie pentru a da naştere unui concept mult mai frumos şi poate ne scutesc şi pe noi de o sarcină în plus, să ghicim ce model ar putea fi!

În ce priveşte muzeul acesta are în jur de 198 de metri înălţime şi va putea găzdui o mulţime de automobile de epocă dar şi automobile noi. Chiar şi la etapa actuală, 84% din clădire este deja ocupată cu automobile a căror sumă poate ajunge şi până la 600 de milioane de dolari!

Comentarii