lukoil-banenr

Saab continuă să ne uimească, chiar şi în formă de proiect Gray Design

Pilot Autoexpert

Una dintre cele mai uimitoare creaţii auto suedeze rămâne să fie frumosul 9-3 PhoeniX, pe care însuşi Jason Castriota l-a desenat. Acum a venit rândul altora să-şi imagineze cum şi ce ar fi trebuit să devină Saab. În galeria din acest articol puteţi vedea o randare făcută de un tip pe nume Edward Gray, una care ne arată un Saab 9-3 contemporan, însă inspirat din formele inconfundabile ale Ursaab-ului sau al ale lui 92.

O scurtă vizionare a galeriei acesteia ne confirmă faptul că Saab ar fi fost genul de automobil pe care să-l cumperi cu cea mai sinceră dorinţă.

Iar dacă compania Saab ar fi prezentat aşa ceva în mod oficial, oare câţi cumpărători auto ar fi fost tentaţi să-şi cumpere un 9-3 din ăsta în locul ofertelor germanice din segmentul berlinelor compacte? Din regrete, este doar o întrebare retorică, iar cea mai mică idee despre ce va urma cu compania suedeză ne-o vom putea face doar peste câteva luni, în caz că noii proprietari Saab vor reuşi să ducă până la capăt şi să ne prezinte un nou model.

Comentarii