lukoil-banenr

Atenţie şoferi, după ce vă alimentaţi automobilul cu combustibil nu veţi mai putea achita direct „la persoana” care v-a alimentat automobilul, asta pentru că totate plăţile vor trebui efectuate doar la ghişeul stațiilor PECO. Asta prevede un nou proiect aprobat ieri, 1 iulie, de către Guvern, prevăzut pentru a exclude situațiile de evaziune fiscală.

Pilot Autoexpert

Proiectul dat, îşi propune să soluționeze problema existentă prin interzicerea comercializării produselor petroliere şi a gazelor lichefiate în alte locuri decât la staţiile certificate. De altfel se urmăreşte şi asigurarea recepţionării plăţilor de către operatori pentru produsele livrate.

Proiectul respectiv va contribui direct la suplinirea bugetului de stat şi va exclude situaţiile de evaziune fiscală prin recepţionarea plăţilor în afara ghişeelor de plata şi neeliberarea bonului de casă. Acest lucru înseamnă că la fiecare alimentare va trebui să coborâţi din maşină şi, aşa cum se practică în toată lumea, să mergeţi la operator pentru a achita.

Comentarii