lukoil-banenr

Schumacher este sfătui de fostul său manager să se retragă din Formula 1

Willi Weber îi oferă septuplului campion câteva sfaturi cu privire la direcţia pe care trebuie să o urmeze după ce a pierdut orice şansă să continue cu Mercedes.

Pilot Autoexpert

Germanul consideră că Schumacher nu mai are nimic de demonstrat şi exclude o revenire spectaculoasă la Ferrari, cel mai probabil din cauza vârstei, dar mai ales a prezenţei în echipa a lui Michael Schumacher.

„Schumacher nu mai trebuie să demonstreze nimic. A fost cel mai bun pilot din lume. Ca manager probabil că aş încerca să-l duc la Ferrari, dar nu-mi imaginez că o astfel de propunere ar putea fi luată în serios. Cu tot respectul pentru Schumacher, a venit timpul celor mai tineri”, a declarat el publicaţiei Auto Motor und Sport.

Schumacher este creditat cu şanse să concureze pentru Sauber, însă Weber consideră acest pas drept o greşeală.

„Ce este asta, să continue cu Sauber? Cu o echipă independentă? Nu mi-l imaginez pe Schumacher făcând asta. Nu am nimic cu Peter Sauber, care în acest an a făcut o treabă mai bună decât Mercedes, dar cineva precum Schumacher aparţine unei companii globale sau unei echipe faimoase de curse. Iar la Sauber nu poate lupta pentru titlu”, a adăugat el.

Comentarii