lukoil-banenr

BRIGADA? GTA? BUMER? Scene demne de filmele anilor 90, cu acțiuni bandidești, au fost suprinse de o cameră de bord pe strada Calea Orheiului din capitală. Un şofer „șmecher” nu a încăput pe traseu și a decis să-i de o lecție celui care l-a deranjat într-un mod absolut ieşit din comun. Acesta l-a amenințat cu un pistol!

Pilot Autoexpert

Incidentul a avut loc pe data de 17 iulie anul curent, iar imaginile au fost suprinse de o cameră de bord amplasată într-un alt automobil. Ulterior imaginile video au intrat în exclusivitate în posesia redacției Autoexpert.md. Din fragmentul video, se vede cum şoferul aflat la volanul automobilui Peugeot 106, oprește automobilul în plin trafic și iese din automobil cu arma de foc cu care l-a amenințat pe conducătorul automobilului de model Dacia.

Potrvit Svetlanei Scripnic, ofițerul de presă al Direcției municipal de Poliție, în acest caz a fost înregistrată o plângere la Inspectoratul de Poliție al sectorului Râșcani din Capitală. Ca urmare a plângerii depuse a fost pornită o cauză penală în baza articolului 155 al Codului Penal, pentru tentativă de omor. Şoferul gangster a fost identificat şi urmează să fie localizat iar pe parcursul zilei va fi reținut, a mai adăugat Scripnic.

Comentarii