lukoil-banenr

Una dintre micile plăceri ale unui bărbat adevărat, sunt fără îndoială maşinile performante. Şi când zic performante nu mă refer doar la cele făcute de-a gata, pe care le găseşti numai în showroom-uri pompoase şi al căror preţ exorbitant te ţine după uşă, ci şi la cele preparate în curtea blocului! Însă indiferent de care parte a baricadei eşti, nu poţi rămâne indiferent faţă de un Volkswagen Golf capabil să îţi spulbere supercarul tău exotic!

Pilot Autoexpert

Iar un asemenea exemplar poate fi întâlnit în ţara vecină, România. Autorii videoclipului postat pe canalul de YouTube vin şi cu o sugestie la adresa performanţelor acestui Volkswagen Golf R, care ne fac să credem că într-adevăr, maşinuţa ascunde sub capotă cei 800 de cai putere promişi.

Chiar dacă nu avem cum proba aceste cifre, în lipsa unui stand Dyno, sau a unor dovezi clare, totuşi modificările efectuate pentru un plus de cai putere pot fi văzute şi cu ochiul liber. Vom enumera câteva dintre acestea, cum ar fi noul sistem de alimentare cu aer în care vedem un intercooler mult mai mare şi mai permisiv, găuri de ventilare făcute pentru o mai bună răcire, un sistem de frâne îmbunătăţit, jante ultrauşoare dar şi noi instrumente de bord necesare managementului motor.

Din păcate nu putem vedea compacta în acţiune însă cu siguranţă că un search pe google vă va ajuta să ajungeţi la rezultatul mult dorit!

Comentarii