lukoil-banenr

Seat a dezvelit noul Toledo

De aceasta data, va anuntam ca spaniolii au dezvelit sedanul si au publicat o serie de informatii referitoare la acesta.

Pilot Autoexpert

Modelul inrudit cu Skoda Rapid masoara 4.480 mm in lungime si are un ampatament de 2.602 mm. Acestea fiind zise, Toledo se inscrie cu brio in segmentul sedanurilor compacte. La capitolul motorizari, spaniolii ofera de toate pentru toti.

Seat Toledo va beneficia de motorul de 1.2 si 1.4 litri pe benzina, unitati ce dezvolta o putere cuprinsa intre 74 si 121 de cai. Cea mai potenta versiune va putea fi acompaniata si de o transmisie DSG cu sapte rapoarte, in schimbul cutiei de viteze manuale.

Pentru cei care iubesc motorina, Seat vine cu motorul de 1.6 litri TDI care ofera 103 CP, iar incepand cu 2013, acesta va fi oferit si in versiunea de 89 CP.

Pachetul de siguranta include o serie de airbag-uri, iar versiunea de baza vine echipata cu inchidere centralizata si cu o cotiera dubla.

Pentru inceput, Seat Toledo va fi lansat in Spania si Portugalia undeva la mijlocul lunii noiembrie, in timp ce pe celalate piete din Europa va patrunde odata cu anul 2013.

Comentarii