lukoil-banenr

Seat îl prezinta la Geneva pe noul Toledo

La Geneva a fost prezentat astazi conceptul Seat Toledo. Cum era de asteptat, titulatura de „concept” este mai mult onorifica, urmând ca sedanul sa ajunga în reprezentante în mai putin de un an. În afara de filmuletul de prezentare de jos, nu uita sa arunci un ochi si peste proaspetele poze facute la salonul noului Seat Toledo.

Pilot Autoexpert

Desi va prezentat la Salonul Auto de la Geneva ca un concept, Seat îl va lansa pe Toledo în serie, cel mai probabil la finalul acestui an. Cea de-a patra generatie a lui Toledo, se va întoarce la origini, daca putem spune asa, pentru ca spre deosebire de ultimele doua modele cu aspect de MPV, acesta va redeveni un Sedan. Daca mai pui la socoteala ca este si hatchback si daca priveti unghiul îngust al geamului spate, se poate spune ca noul Seat Toledo va fi un Sedan hatchback cu alura de coupé.

Masina va fi destinata famiilor tinere, fiind proiectata pentru 5 persoane. Ca dimensiuni, putem sa-si precizam ca va fi înalta ca o Ibiza (1,69 metri) si va avea lungimea apropiata de un Leon (4,48 metri). Desi trece în clasa Sedanurilor hatchback, Toledo nu va duce lipsa spatiului, capacitatea portbagajului fiind de 500 de litri. Daca mai rabatezi si scaunele din spate, ai suficient loc pentru a-si ajuta prietenii sa se mute.

Lista cu motoarele care vor echipa Toledo-ul nu a fost facut oficiala, acest aspect urmând sa-l aflam la Geneva, dar se preconizeaza ca vor fi motoarele de la Volkswagen. Ca preturi, stim doar ca în Spania, Toledo va porni undeva de la 13.000 de euro.

Comentarii