lukoil-banenr

Seat Leon Cup Racer

Pilot Autoexpert

Leon Cup Racer se diferențiază printr-o vopsea mată de culoare gri cu accente portocalii. Ibericii vin cu jante de 18 inch și cu o serie de elemente aerodinamice menite să îmbunătățească comportamentul bolidului pe circuit.

În habitaclu Seat a eliminat o serie de elemente pentru a scădea din masa totală a automobilului. Printre elementele noi instalate la interior se evidențiază un roll cage, scaunele sport ce beneficiază de sistemul HANS, un display TFT și un volan multifuncțional.

Sub capota lui Seat Leon Cup Racer va funcționa un motor de 2.0 litri supraalimentat pe benzină cu patru cilindri ce dezvoltă 330 de cai putere și 350 Nm, aceste resurse fiind transferate punții față cu ajutorul unei cutii de viteze DSG cu șase rapoarte și cu ajutorul unui diferențial electronic.

Pentru doritorii de a se evidenția, modelul iberic va fi oferit și cu o transmisie secvențială și cu un diferențial mecanic.

Doritorii de a deveni proprietarii unui astfel de luptător iberic vor trebui să lase din contul propriu 70.000 de euro pentru versiunea cu DSG, în timp ce varianta mai extremă va costa 95.000 de euro.

Comentarii