lukoil-banenr

Seat Mii în versiunea cu cinci uşi

Skoda a anunţat recent că va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva versiunea cu cinci uşi a modelului Citigo. Seat va folosi aceeaşi reţetă pentru Mii, care va apărea în varianta cu cinci uşi tot la Geneva.

Pilot Autoexpert

Vicepreşedintelele departamentului de Cercetare şi Dezvoltare de la Seat, Matthias Rabe a precizat că Mii cu cinci uşi va fi dinamic, dar şi eficient, mai ales în cazul modelului Ecomotive. Despre acesta, oficialul a spus că modelul va înregistra valori foarte reduse în ceea ce priveşte consumul de carburant, dar şi emisiile poluante.

Seat Mii va fi echipat cu un motor de un litru cu trei cilindri, capabil să livreze 60 CP sau 75 CP. În cazul variantei Ecomotive, care este echipată cu sistemul Stop/Start, valoarea declarată a consumului de combustibil în ciclu combinat va fi de 4,1 l/100 km şi de 4,2 l/100 km. Emisiile de noxe vor fi de 96 g/km şi de 98 g/km.

Pentru toate modelele, planşa de bord va fi echipată cu un sistem multimedia cu touchscreen. Opţional, Mii va putea fi dotat cu un acoperiş panoramic din sticlă şi cu sistemul City Safety Assist, care va acţiona asupra sistemului de frânare până la viteza de 30 km/h, pentru a se evita o posibilă coliziune.

Comentarii