lukoil-banenr

Sebastien Loeb a terminat doar pe locul 16 cursa din Porsche Supercup

Cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al statului Monaco, Sebastien Ogier şi Sebastien Loeb au avut o participare în cursa suport din cadrul competiţiei Porsche Supercup.

Pilot Autoexpert

Ne având experiențe în această competiţie, francezii care au dominat lumea raliurilor în ultimii ani au reușit să se poziționeze doar pe locul 13 (Ogier, după ce a plecat de pe poziția a 14-a) și pe 16 (Loeb) dintre cei 26 de participanţi.

Pilotul echipei Volkswagen a admis la final că este entuziasmat de experienţă pe care a avut-o la Monaco, una complet diferită comparativ cu ceea ce trăieşte în mod obişnuit în WRC.

„A fost o experienţă de neuitat să pilotez aici în Porsche Supercup. Sunt foarte recunoscător că am fost capabil să-mi îndeplinesc acest vis. A fost foarte special pentru mine să experimentez Monaco dintr-o perspectivă diferită de raliuri. Am încercat să mă lupt în pluton, dar a fost aproape imposibil să depăşesc la Monaco. Acum sunt foarte bucuros şi mă gândesc deja la Raliul Greciei”, a menționat Sebastien Ogier referindu-se la următoarea etapă din WRC, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Comentarii