lukoil-banenr

Sebastien Loeb va concura şi într-o etapă din Campionatul European de Rallycross

Sebastien Loeb îşi completează lista impresionantă de competiţii în care participă în acest an cu Campionatul European de Rallycross – nonuplul campion mondial de raliuri a confirmat participarea în etapa care va avea loc în localitatea franceză Loheac în perioada 31 august – 1 septembrie.

Pilot Autoexpert

„Am primit o invitaţie de organizator şi am decis să răspund pozitiv. Cu excepţia X Games, nu am nicio experienţă în rallycross şi probabil voi avea viaţa grea cu specialiştii unui campionat foarte puternic. Nu puteam lăsa această oportunitate să treacă, mai ales că voi concura cu un Citroen DS3. Aştept cu nerăbdare să merg la Loheac, să întâlnesc fanii şi să concurez”, a declarat Loeb.

Loeb se va confrunta în etapa de rallycross cu Petter Solberg, fostul său rival din Campionatul Mondial de Raliuri care are un program complet.

Rallycross devine astfel cea de-a cincea competiţie majoră în care participă Loeb în acest an. Pe lângă programul parţial de patru etape din WRC, francezul concurează cu program complet în FIA GT cu McLaren MP4-12C, în două etape de Porsche Supercup, dar şi în celebra cursa americană de la Pike Pikes.

Comentarii