lukoil-banenr

SEMA 2011: cea mai tare masina de pompieri din istorie!

Faptul ca SEMA Show este o expozitie plina de ciudatenii nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Si cu toate acestea, suntem siguri ca nu sunt multi cei care se asteptau sa vada la fata locului un camion de pompieri din anul 1944 care, mai presus de toate, ascunde sub capota un motor de Dodge Viper.

Pilot Autoexpert

Pusa la punct de compania Precision Designs, impresionanta creatie se poate lauda cu o inima de supercar. Mai exact, sub capota se ascunde un urias V10 de 8.3 litri – preluat de la un Dodge Viper SRT10 al anilor 2005, a carei putere ajunge la roti datorita prezentei unei transmisii automate Dodge 48RE.

Tot de la un model al constructorului american provin si numeroase componente ale trenului de rulare – mai exact, atat axa, cat si suspensia spate ale masinii de pompieri au fost inlocuite cu unele de la un Ram din 2008.

La final, sistemul de franare folosit de extremul Dodge Ram SRT10 asigura si forta necesara opririi acestui proiect, in timp ce jantele cromate pe 24 inci dau nastere unui aspect cool.

Comentarii