lukoil-banenr

Sergio Perez şi-a stabilit deja obiectivul pentru primul sezon la McLaren

Sergio Perez mai are de parcurs două curse pentru echipa Sauber în acest sezon, însă se gândeşte deja la contractul pe care îl va onora cu McLaren începând de anul viitor.

Pilot Autoexpert

Într-un interviu acordat postului american de televiziune CNN, mexicanul a dezvăluit că şi-a stabilit deja obiectivul pentru sezonul următor: să devină campion mondial pilotând pentru McLaren.

„Obiectivul meu imediat este să câştig titlul mondial. Trebuie să obţin victorii pentru a reuşi asta. Ştiu că va fi foarte greu să câştig campionatul, dar aceasta este provocarea pe care o doresc”, a declarat el.

Perez admite că va fi dificil să-l facă uitat pe Lewis Hamilton, pilotul care a câştigat titlul pentru McLaren în 2008. „Poate că Hamilton este cel mai rapid din Formula 1. Va fi dificil să fac ceea ce a făcut el”, a adăugat el.

Perez a debutat în Formula 1 în sezonul 2011 cu sprijinul grupului de telecomunicaţii Telmex deţinut de omul de afaceri Carlos Slim, iar în acest sezon a obţinut trei podiumuri – în Malaysia, Canada şi Italia.

Comentarii