lukoil-banenr

Plăcuțele de înmatriculare cu seria „PDM”, care ar ajunge pentru cel puțin 999 de autovehicule, sunt indisponibile la Î.S. „Registru”, întreprindere care a fost partajată Partidului Democrat din Moldova (PDM), scrie blogherul Adrian Platon, citat de ziarulnaţional.md. Internautul susține că a făcut această descoperire acum câteva luni, la puțin timp de la lansarea noilor plăcuțe de înmatriculare, însă nu i-aa reușit sub nici o formă să afle cine a rezervat din timp această serie cu abrevierea partidului lui Vlad Plahotniuc.

Pilot Autoexpert

„Cu ceva timp în urmă, am descoperit ceva interesant. Verificam disponibilitatea unor numere de înmatriculare. Curios fiind din fire, am încercat seria PDM, care este totodată şi abrevierea Partidului Democrat din Moldova. Plus că „Registru” tot aparţine acestei formaţiuni, conform partajărilor.

Ei bine, toată seria dată este indisponibilă. Am făcut mai multe tentative de a afla de ce această serie nu este disponibilă şi cui aparţine, însă fără succes. Am trimis şi solicitare şi tot nimic. Au trecut cred că deja câteva luni bune.

Vreau să fac o precizare, seriile interzise se referă fie la nişte cuvinte necenzurate, fie sunt abrevieri ale unor instituţii de stat. PDM nu se încadrează în niciuna din categoriile enumerate anterior. Că aparţin Partidului Democrat din Moldova sau altcuiva, nu pot să vă spun cu certitudine. Însă, în virtutea tuturor circumstanţelor, pot să presupun că anume Partidul Democrat din Moldova a blocat această serie, a mai adăugat Adrian.

 

 

Comentarii