sexul in masina
lukoil-banenr

Dacă tot ai hotărît să-ți surprinzi iubitul sau iubita cu ceva deosebit, iar tu, încă nu te-ai decis ce cadou să-i faci, află că sex-ul în mașină ar fi cea mai plăcută surpriză!

Pilot Autoexpert

Astăzi, sex-ul în mașină este un lucru firesc deși mulți ar reproșa că nu schimbă patul de acasă cu bancheta din spatele mașinii! Ei bine, mai fiecare din noi a și testat-o dar puțin declară acest lucru. Și dacă tot te-ai gîndit la o partida de sex în mașină dar încă nu ai trăit momentul, iată cîteva sfaturi utile.

1. Înainte de o partidă de sex, trebuie să te asiguri că iubitul/iubita a parcat mașina într-un loc retras. O fi incitant să ai parte de o partidă de sex într-un loc public, dar n-ai vrea să ai și spectatori.

2. Acopera geamurile. Asta e puțin mai complicat. Ideal ar fi să fie geamurile fumurii. Cum cele din față nu pot fi fumurii, mută-te pe bancheta din spate!

3. Ai grijă să nu te trezesti cu poliția pe cap! Asta e încă un motiv pentru care trebuie să găsești un loc retras. Fii însă creativ/creativă, pentru că, polițiștii cunosc poate mai bine decît tine locurile respective. Nu de alta, dar n-ai vrea ca iubitul să aibă parte de un coitus interruptus de poliție și o amendă sau, mai rau, cine știe ce acuzații:)

4. Asigură-te ca mașina să fie curată! Eventual, puteți trece la o spălătorie. Ai grijă să nu-i arunci și prezervativele (cele noi, nu te mai gîndi la altceva!)

Bun! Acum ai unde, ai cu cine, ai cu ce! Ești gata să-l trimiți pe cel drag/dragă în al noulea cer? Dacă da – treci la treaba dar nu înainte să ții cont și de caroseria mașinii în care vei face asta iar noi îți propunem cele mai bune poziții de sex în funcție de ce mașina în care te afli.

1. SEDAN / COUPE / HATCHBACK

sex-in-masina-1

E mașina întîlnită cel mai des. Treci direct pe bancheta din spate! Acolo ai cel mai mult loc. Dacă tot nu încapi, împinge înainte scaunele din față. Nu-ți mai descriem și pozițiile, le vezi foarte bine din imaginea de mai sus.

AVANTAJE: Cele mai simple și obisnuite pozitii. DEZAVANTAJE: Uneori e cam strîmt! (Alo!!! Spațiul din spatele mașinii, da? De mașină e vorba aici!)

2. CLASA MINI / MICĂ /COMPACTĂ

sex-in-masina-2

Aici putem spune cu siguranță că te afli în mașina ta! Un VW Beetle, de ce nu? E si mai putin spatiu decat in cazul sedanurilor deci tu, îl vei ruga pe gentleman să tragă obligatoriu scaunele cît mai în față posibil. Noroc că te vor sprijini mînerele din spate. Ține-te de cele de sus, de scaune, de ce vrei tu!

AVANTAJE: E foarte intim și poți găsi ușor un loc de parcare cît mai retras. DEZAVANTAJE: E foarte înghesuit. Aveți grijă să nu vă loviți sau să nu vă răniți

3. BREAK / STATION WAGON

sex-in-masina-3

Nebo! Asta ori e mașina părinților, ori voi aveți deja peste 30 de ani și vreți să scăpați cîteva ore de copii! Oricum, e aproape de alegerea ideală! Pentru că, trebuie doar să rabatezi perna, să pui ceva pe jos și, voila! Ai deja un pat în adevaratul sens al cuvîntului! Majoritatea pozițiilor vor fi la orizontală. Ai grijă mare la cap și acopera geamurile cu ceva!

AVANTAJE: Confortabil și destul de ușor, foarte multe opțiuni DEZAVANTAJE: Multe geamuri de acoperit! Pentru cei cu copii, vezi să nu se fi strecurat și vreun plod în portbagaj.

4. MONOVOLUM / UTILITARĂ / SUV

sex-in-masina-4

Nu o fi mașină prea atrăgătoare, dar, cu siguranță, e alegerea ideală! Ai parte de cît loc vrei tu. Poți să și sari, daca doresti. Poți încerca aproape toate pozițiile din lume! De ce crezi că au atît de mult succes Dacia Lodgy sau Dokker? Doar pentru că poți căra multe în ele?

AVANTAJE: Multe! E ca un pat pe patru roți! DEZAVANTAJE: Ai grijă să ștergi urmele, dacă e o mașina de serviciu!

5. MAȘINA SPORT / MASINA CU 2 LOCURI

sex-in-masina-5

Lucrurile sunt puțin mai complicate aici, pentru că nu mai beneficiezi de bancheta din spate. Pune hainele pe care tocmai le-ai dat jos de pe voi pe consola centrală și lasă scaunele pe spate. Combinațiile sunt mai puține și limitate în general la scaunul din dreapta. Ai grijă mare la bord! Doar nu vrei să te lovești în schimbătorul de viteze, sau mai rau, să-ți plece mașina dacă ai lăsat motorul pornit!

AVANTAJE: Foarte comod pentru sex-ul oral! DEZAVANTAJE: Puțin loc! Mai puțin chiar decăt într-o mașină de clasa mini. Ai grijă la schimbatorul de viteze sau la frîna de mînă.

6. DECAPOTABILA / ROADSTER / CAMIONETA

auto-sex-6

Sunt la fel de tari ca mașinile sport. Tot locul e problematic aici. Nu din mașină, ci locul de parcare. Mare grijă unde vă faceți de cap! Într-o decapotabilă nu te mai temi că vei da cu capul de ceva. La fel și în camionetă, dar nivelul de intimitate e cam zero! În plus, nu e prea comod.

AVANTAJE: De folosit în mijlocul naturii! Foarte comod dacă ai picioare lungi, le sprijini de prabriz!DEZAVANTAJE: Intimitate zero. Vara, ai grija să nu te arzi! La propriu, din cauza caroseriei încinse!

Nu uita, după toată nebunia, să-l ajuți să își găsească hainele! Apoi, ca un gospodar/gospodină, șterge orice urmă de la locul acțiunii!

sursa: debarbati.ro

editor: Andrei Tabuica

Comentarii