lukoil-banenr

Sfârşit de carieră pentru Lamborghini Gallardo

Începând cu 1 ianuarie 2013, actualul Lamborghini Gallardo va intra în cel de-al 10-lea an al carierei sale. Până în prezent, modelul sportiv a reuşit să fie cel mai vândut produs din istoria constructorului din SantAgata Bolognese, totalizând peste 10.000 de clienţi de-a lungul anilor.

Pilot Autoexpert

Autoproducătorul Lamborghini se pregăteşte însă să îi spună adio celui mai de succes model al său. Într-un film publicat recent, constructorul italian anunţă sfârşitul actualei generaţii şi un final de carieră.

Tot prin intermediul filmului, Lamborghini invită fanii şi potenţialii clienţi pe o pagină de internet dedicată actualului Gallardo, de unde pot fi achiziţionate şi ultimele exemplare.

Filmul include şi o scrisoare de adio pentru popularul model din Peninsulă: ”A fost o cursă nebună şi frumoasă în ultima decadă. Una de care ne-am bucurat cu toţii. Acum ultimul Gallardo este aici, ultima operă de artă a unei colecţii. Vânt prin păr, un zâmbet pe faţă, pedala la fund. Italia personificată. Conduceţi-l acum sau regretaţi mai târziu”.

Comentarii