lukoil-banenr

Shelby GT500CR Convertible

Disponibila atat intr-o versiune aspirata, de „numai” 545 cai putere, cat si intr-o varianta supraalimentata, ce promite un total de 780 cai putere, interpretarea moderna a legendarului Shelby GT500 Convertible imbina designul retro si tehnologia de ultima ora intr-un automobil aproape perfect, capabil sa se remarce inca de la prima aparitie.

Pilot Autoexpert

De asemenea, de pe lista cu bunatati tehnice nu lipsesc nici suspensia de inalta performanta sau transmisia manuala cu cinci rapoarte, viitorii clienti urmand a primi chiar si… sistem de servodirectie.

Pe plan estetic, noul Shelby GT500CR Convertible ramane fidel modelului pe care il „omagiaza”, printre atractiile stilistice regasindu-se de-aceasta data elemente precum gama variata de nuante exterioare, jante spate pe 17 inci, plus interior dotat cu scaune Rally Series 1000, respectiv vitezometru gradat pana la 200 mile pe ora.

Informatiile legate de pret si / sau disponibilitate lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa americanii de la Classic Recreations nu au ratat ocazia de a ne anunta si ca fiecare exemplar Shelby GT500CR Convertible va beneficia in standard de un soft top retractabil in mod automat.

Comentarii