lukoil-banenr

Un jucător profesionist de golf, în vârstă de 33 de ani, originar din Coreea de Sud, şi-a folosit crosa personală în scopuri mai puţin sportive, ci pentru a-şi demonstra nemulţumirea faţă de atitudinea dealerului local Mercedes-Benz din Gwangju. În plină criză de nervi, acesta şi-a distrus pas cu pas limuzina, un S63 AMG!

Pilot Autoexpert

Acesta nu este primul caz înregistrat în mediul virtual, am văzut şi Lamborghini, Ferrari sau alte maşini de lux distruse în ultimul hal de către proprietarii săi nervoşi. Iar cauza este întotdeauna aceeaşi, incompetenţa importatorului oficial! În cazul sportivului din imaginile video de mai jos, povestea porneşte de la primul caz, când maşina s-a oprit din mers!

Dealerul local a fost înştiinţat despre problema înregistrată, iar maşina a stat blocată în service vreme de 60 de zile, de oduă ori. Însă chiar şi după aceasta, eroarea a continuat să apară, S63-ul refuzând să se supună, cedând în tot mai des. De menţionat că asemenea situaţii pot fi şi cauza unui accident, motiv care se pare că a jucat un rol decisiv în reacţia coreeanului, mai ales că ultimul asemenea caz, în care motorul a oprit din mers s-a întâmplat într-o călătorie cu familia sa.

Bărbatul a insistat în repetate rânduri ca maşina să îi fie înlocuită cu una nouă, pe garanţie, însă dealerul local nu s-a grăbit să se conformeze doleanţelor clientului său. Iar după o nouă tentativă de a-şi cere drepturile, angajaţii showroom-ului i-au spus că persoana responsabilă, care l-ar putea ajuta, este plecată în concediu…

Ce a urmat, vedeţi în videoclipul de mai jos.

Mai multe imagini video găsiţi şi la sursa indicată aici.

sursa: autoevolution.com

Comentarii