lukoil-banenr

De ce să evoluăm când e clar că era mai bine să rămânem în copaci , ca maimuţele. De ce să ai respect şi demnitate şi să fii sărac, când poţi fi un porcuşor dar cu o maşină de lux. La ce bun să repari drumurile, dacă există alţi nesimţiţi care să contribuie la deteriorarea acestora? La toate întrebările nu avem răspuns, dar vă putem indica la originea acestora într-o singură captură video.

Pilot Autoexpert

Videoclipul trimis activiştilor de la StopHam Moldova venea însoţit şi de un comentariu care sună în felul următor. „Totul are loc pe str. Alecsandri + Mitropolit Varlaam. Domnul cu mercedesul a iesit din ograda companiei moldelectrica, in loc ca sa coteasca pe str. Ștefan cel Mare el a mers peste drumul proaspat asfaltat, astfel deteorindul, si mai departe se vede in video…

Într-adevăr, totul se vede în cele ce urmează. Nu sunt sigur dacă mai are rost să comentez ceva la incidentul de mai sus, ci doar o să vă îndemn să luăm exemplu şi să nu îi lăsăm pe alţii să ne strice chiar şi puţinul ce ne-a mai rămas.

Şi…o remarcă, moldovenii filmează, „străinii” (români din România) care ne repară drumurile acţionează. Bine că măcar mai târziu au apărut în imagini doi bărbaţi mai convingători, iar bădăranul a plecat în trombă.

Pentru declaraţiile de dragoste, puteţi vedea şi numerele de înmatriculare ale eroului moldav, la volanul Mercedes-ului GLK. Să ştiţi să îl salutaţi în trafic.
GTM 968

Untitled-3

Comentarii