lukoil-banenr

În Moldova, noua generaţie a crossoverului BMW X1 a fost prezentată în urmă cu ceva timp, mai exact, la finele lunii septembrie a lui 2015. Într-o atmosferă caldă de doamnă, X1 se anunţa gata să înfrunte concurenţa cu o nouă platformă, noi motorizări şi un design absolut excepţional! Şi, în ciuda faptului că maşina este oferită în compania unor motoare extrem de eficiente, totuşi bavarezii s-au gândit că e bine să introducă şi un model hybrid. 

Pilot Autoexpert

Iar ce vedeţi în imaginile spion, pare a fi exact ceea despre ce vorbeam mai sus, un X1 cu tren de propulsie plug-in hybrid. Despre acest lucru ne vorbeşte gura de alimentare adiţională de pe aripa faţă stânga. Ceva similar puteţi întâlni şi la modelele Seriei 3 dar şi X5, despre care se ştie că fac parteneriat dintre un motor electric şi unul convenţional cu ardere internă şi un volum de 2.0 litri.

S-ar putea ca aceeaşi reţetă să fie adoptată şi pe viitorul X1 hybrid, doar că rezultatul final, măsurat în cai putere, să fie unul ceva mai modest. Iar dacă 328e, produce 245 de cai putere şi 400 Nm, iar X5-ul xDrive40e pune pe roţi şi mai mult de atât, în jur de 313 CP şi 450 Nm de cuplu motor, atunci ne putem aştepta ca mezinul să dea dovadă la rândul lui de performanţe ce trec de limita celor 200 CP, păstrând totodată şi un consum de carburanţi cât mai eficient.

O fi camuflat X1-ul, dar inscripţia de pe bara spate „Hybrid Test Vehicle” îl dă de gol 🙂

zinoro-x1-plug-in-hybrid-spy-photo (1)

zinoro-x1-plug-in-hybrid-spy-photo (2)

zinoro-x1-plug-in-hybrid-spy-photo (3)

zinoro-x1-plug-in-hybrid-spy-photo

sursa: bmwpower.md via worlcarfans.com

 

Comentarii