lukoil-banenr

Într-un articol anterior vă informam despre faptul că Lexus se va axa mai mult pe maşini sport, maşini cu apel la emoţii, care să aducă mai multă plăcere de la condus, iar noul concept Lexus LF-C2 nu este o excepţie. 

FLYONE

Lexus-LF-C2-Concept-3E_resize

diselok

Prezentat acum  la Los Angeles Auto Show, Lexus LF-C2 Conept reprezintă de fapt versiunea decapotabilă a viitorului RC Convertible. 
Jeff Bracken, şeful departamentului de design din cadrul Lexus, a declarat că acest concept reprezintă viitoarea linie de design ale modelelor Lexus şi exprimă în primul rând emoţiile şi pasiunea pentru automobile.

Concept-ul este construit după formula 2 + 2 şi măsoară 4,715 m lungime, 1,840 m lăţime şi 1,385 m înălțime, dimensiuni practic identice cu ale modelului RC. Cel mai extravagant element reprezintă lipsa totală a acoperişului dar cel mai probabil că versiunea de serie va avea totuşi un plafon.

Lexus-LF-C2-Concept-26E_resize

Alte elemente distinctive ale conceptului sunt blocurile optice faţă şi spate dotate cu tehnologia LED care este folosită şi pentru iluminarea interiorului într-o culoare albastră, grila de dimensiuni impunătoare dar şi barele de protecţie cu guri de aeresire enorme care îi redau maşinii un aspect agresiv.

Rămâne de văzut dacă designul ieşit din comun, nuanţele de vopsea foarte aprinse şi jantele ţipătoare îi vor conferi japonezei farmecul şi puterea de a convinge, în faţa clienţilor fideli altor mărci, cum ar fi BMW, Mercedes-Benz sau Audi!

Lexus-LF-C2-Concept-2E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-4E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-5E_resize

 

Lexus-LF-C2-Concept-6E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-7E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-8E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-9E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-10E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-11E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-12E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-13E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-14E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-15E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-17E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-18E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-19E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-20E_resize

Lexus-LF-C2-Concept-25E_resize

Comentarii