lukoil-banenr

Sicilian Yellow Limited Edition – ediţia galbenă a celui mai popular Range Rover

Pilot Autoexpert

Oficialii Land Rover au prezentat însă, de-a lungul timpului, numeroase ediţii speciale care au făcut deliciul potenţialilor clienţi. Range Rover Evoque Sicilian Yellow este cea mai nouă pe listă.

Dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Bruxelles, la data de 10 ianuarie, noul Range Rover Evoque Sicilian Yellow Limited Edition se deosebeşte de versiunea standard a crossoverului britanic prin aspectul exterior finisat într-o combinaţie specială de culori, ce îmbină galbenul cu negrul sau viceversa.

Cu aceleaşi două culori ne întâlnim şi la nivel de interior, unde viitorii pasageri vor mai descoperi şi inserţiile de piele, accente de piano black şi aluminiu sau cusături contrastante.

Încă o atracţie a noului Range Rover Evoque Sicilian Yellow Limited Edition la exterior este reprezentată de pachetul Black Design – compus din faruri şi proiectoare cu tentă fumurie, stopuri cu sticlă clară, plus jante forjate pe 20 inch, finisate într-o nuanţă de negru.

La capitolul tehnic sunt disponibile aceleaşi motorizări ca şi în cazul modelului standard: un 2.2 diesel de 150 CP, un 2.2 diesel de 190 CP şi un 2.0 turbo pe benzină capabil să ofere şoferului 240 căluţi putere.

Noul Range Rover Evoque Sicilian Yellow Limited Edition este disponibil atât în versiunea cu trei uşi, cât şi în cea cu cinci portiere.

Comentarii