lukoil-banenr

Phil Bachman şi soţia sa Martha Bachman, originari din Greeneville, se fac proprietarii uneia dintre cele mai frumoase colecţii de automobile marca Ferrari din lume. Pe lângă faptl că numărul acestora depăşeşte 40 de unităţi, majoritatea dintre acestea sunt vopsite în galben şi nicăieri în lume nu există un model asemănător. 

Pilot Autoexpert

Pasiunea lui Phil pentru automobile a început în anii 80 când şi-a deschis primul „shop”. Pe atunci colecţia sa număra mai mult modele produse în SUA cum ar fi Corvette sau automobile produse în Marea Britanie. Însă, din ziua în care a văzut primul Ferrari a decis că trebuie să aibă unul neapărat.

unbridled-passion-8

Şi iată aşa, pas cu pas, vreme de mai bine de 30 de ani, familia Bachman a ajuns să stocheze o colecţie impresionantă de modele, pornind de la Ferrari 308 GTS Quattrovalvole şi până la extravagantul Ferrari FXX, model livrat doar colecţionarilor! Bărbatul care a cheltuit o avere întreagă penru a-şi întreţine colecţia, nu doar le stochează în garajuri ci le mai şi scoate la plimbare periodic, astfel că oricând poate conduce câte o maşină diferită în fiecare zi a lunii!

unbridled-passion-1

unbridled-passion-2

unbridled-passion-3

unbridled-passion-6

unbridled-passion-7

Comentarii