lukoil-banenr

Skoda a publicat o imagine mister

Pilot Autoexpert

Skoda a publicat pe contul propriu de Facebook o nouă imagine-teaser în care putem desluşi cuvântul “Rapid” şi blocul de faruri spate al modelului low-cost de la Skoda. Nu există vreo informaţie oficială cu referire la modelul pe care îl anunţă această fotografie, dar prin presa auto cicrulă zvonuri precum că cehii ne pregătesc astfel de lansarea viitorului Rapid RS – versiunea sportivă a sedanului compact de buget al mărcii din Cehia.

În cazul în care Skoda va dezvolta această versiune sportivă a lui Rapid, aceasta se va alătura variantei sedan existente şi viitorului Rapid Spaceback – viitorul break low-cost al constructorului ceh, care ar putea fi chiar modelul din această imagine.

Skoda a transmis totuşi şi un mesaj odată cu publicarea fotografiei: „Wait a minute, could this be something new?” („Staţi puţin, ar putea fi ceva nou?”). Şi dacă versiunea anunţată de respectiva imagine misterioasă va fi într-adevăr noul Rapid RS, există mari probabilităţi ca modelul să se inspire la nivel estetic din conceptul Rapid Sport, pe care Skoda l-a prezentat în premieră mondială la festivalul de la Worthersee din acest an.

Comentarii