lukoil-banenr

Skoda vine cu temele bine pregătite la Geneva. Chiar dacă noul Superb va fi vedeta standului, cireaşa de pe tort poate fi şi noua Octavia RS 230!

Pilot Autoexpert

Cea mai puternică versiune a modelului Octavia va fi şi mai potentă. La Geneva, cehii vor prezenta modelul în compania a 230 de cai putere. Şi dacă vă întrebați de performanțe, aflați că şi acestea au fost îmbunătăţite. Astfel, graţie celor numai zece CP în plus, accelerația pînă la 100 km/h este realizată mai repede, în 6,7 secunde.

SKODA Octavia RS

Viteza maximă tot s-a îmbunătăţit, maşina accelerează acum până 250 km/h. Nu s-a uitat nici de aspectul estetic, creșterea de putere va fi completată de un design exterior și interior ceva mai agresiv, iar unele elemente noi le puteți observa și în poza de mai jos. Pentru un plus de adrenalină, Skoda Octavia RS 230 va pune la dispoziție în dotarea standard un diferențial blocabil electronic pentru puntea față!

Noua Skoda Octavia RS va ajunge în saloanele dealerilor în luna Iunie anul curent iar prețul noului model încă nu a fost anunțat.

Comentarii