lukoil-banenr

Reprezentanții Skoda au declarat că o versiune de performanță al modelului Fabia, cunoscută sub index-ul RS, nu va fi lansată în producția de serie! Motivul este unul foarte simplu, generația precedentă a înregistrat vânzări sub nivelul așteptărilor – doar 3 la sută din vânzările Fabia la nivel mondial.

FLYONE

Skoda-Fabia-2

diselok

Totuşi, oficialii de la Skoda au declarat că vor lansa în cele din urmă o versiune ceva mai agresivă care va purta numele Fabia Monte Carlo. Din păcate însă, aceast model nu va beneficia de un motor mai puternic sau o suspensie revizuită ci doar un kit aerodinamic şi un interior cu tentă sport.

Skoda-Fabia-3

Versiunile RS nu sunt singurele „opţiuni” scoase din noua generație Fabia. Din moment ce doar 1 la sută din modelele Fabia din generaţia precedentă au fost comandate cu un sistem de navigaţie prin satelit, Skoda a decis să nu ofere această opțiune pe noul model. Însă, sistemul de conectare al smartphone-urilor – Mirrorlink bazat pe Android este oferit ca dotare standard pentru primele două niveluri de echipare şi permit utilizarea anumitor aplicaţii de navigaţie prin ecranul touchscreen amplasat în centrul tabloului de bord. Ulterior, va fi disponibil şi sistemul Apple Carplay.

Skoda-Fabia-4

Skoda-Fabia-5

Skoda-Fabia-6

 

editor: Josanu Denis

Comentarii