lukoil-banenr

Skoda îşi restilizează nava amiral

Versiunea restilizată a lui Superb va fi prezentată la Salonul Auto de la Shanghai. Printre modificări se enumeră un set de blocuri optice redesenate, o bară faţă cu forme noi, capota cu un profil mai pronunţat şi o formă nouă a proiectoarele de ceaţă. Elementul cel mai schimbat al Superb-ului facelift îl reprezintă posteriorul, versiunea berlină reuşind astfel să devină mai atrăgătoare graţie noilor stopuri aduse de această restilizare.

Pilot Autoexpert

Interiorul lui Superb va fi disponibil alături de culori şi materiale noi. Şoferii vor putea alege între volane cu trei sau cu patru spiţe, iar nivelul de echipare de top, L&K, va fi oferit într-o combinaţie de maro cu nuanţa fildeşului, penru un plus de eleganţă. Un mare plus continuă să fie faptul că, versiunea berlină are un portbagaj de 595 litri, pe când Combi-ul are un portbagaj de 633 de litri, ambele având cele mai spaţioase portbagaje din segment. Cu bancheta din spate rabatată, portbagajul lui Superb berlină ajunge să aibă 1.700 de litri, iar portbagajul lui Superb Combi ajunge la 1.865 litri.

Skoda a păstrat elementele speciale ale lui Superb, cum ar fi umbrela ascunsă în portieră sau hayon-ul TwinDoor al lui Superb berlină. Superb facelift primeşte şi un sistem de asistenţă la parcare, precum şi motorizări mai eficiente (cu aproximativ 19% mai economice decât predecesoarele lor).

Comentarii