lukoil-banenr

Skoda Rapid – spionată

În 2011, la Frankfurt, conceptul MissionL prevestea lansarea unui nou model semnat de Skoda. Este adevărat, concept fiind, modelul urma să-și schimbe unele aspecte atunci când intra în fabrică. Astfel, MissionL s-a transformat în Rapid, iar designul s-a schimbat într-unul mai rotunjit.

Pilot Autoexpert

Motoarele vor fi mici și economice, preluate de la VW Polo și Jetta. Astfel pentru echiparea lui Rapid vei avea de optat între un benzinar de 1,2 litri și un diesel de 1,6 litri. De asemenea, pentru a-i face cinste numelui, Rapid va fi disponibil și cu pachetul vRS.

Ca dimensiuni și preț, Rapid se va situa între Fabia și Octavia, urmând să coste în jur de 15.000 euro. Astfel, Rapid încearcă să preia din sarcinile și clienții Octaviei, care, odată cu lansarea noului model, își va mări dimensiunile, dar și prețul, urmând să se adreseze unui alt public.

Așadar, Rapid are rolul deloc ușor de a fi, din toate punctele de vedere, un liant între Fabia și Octavia. Însă, având un preț accesibil, cu siguranță clienții o sa apară … Rapid!

Comentarii