lukoil-banenr

Skoda Rapid Sport – primele imagini ale noului concept ceh

Skoda cochetează cu ideea unui Rapid sportiv în cadrul Festivalului de tuning de la Worthersee, iar primele imagini dezvăluite de constructorul ceh confirmă o interpretare dinamică și emoțională a sedanului compact.

Rapid Sport Concept primeşte o înfăţişare mult mai agresivă, conturată cu ajutorul unei caroserii vopsită în două nuanţe: roşu şi gri. Aceeaşi culoare roşie poate fi observată și la nivelul jantelor de 19 inch, scopul căreia este de a crea o corespondenţă estetică.

Pachetul estetic include o grilă frontală nouă, o extensie din fibră de carbon pentru spoilerul faţă, blocuri optice pe fundal negru şi o capotă cu nervuri pronunţate. Posteriorul este dominat de un deflector masiv, de asemenea din fibră de carbon, în care şi-au găsit locul două ţevi de eşapament dreptunghiulare. La interior, Skoda va instala scaune Recaro, un volan sport și praguri iluminate.

La standul Skoda de la Worthersee, cehii au mai expus o Octavia Combi cu un set de accesorii bogat, Skoda Citigo Motorsport şi modelul Fabia RS Motorsport – o ediţie disponibilă doar în Marea Britanie.

Comentarii