lukoil-banenr

Skoda Rapid Sport – primele imagini ale noului concept ceh

Pilot Autoexpert

Skoda cochetează cu ideea unui Rapid sportiv în cadrul Festivalului de tuning de la Worthersee, iar primele imagini dezvăluite de constructorul ceh confirmă o interpretare dinamică și emoțională a sedanului compact.

Rapid Sport Concept primeşte o înfăţişare mult mai agresivă, conturată cu ajutorul unei caroserii vopsită în două nuanţe: roşu şi gri. Aceeaşi culoare roşie poate fi observată și la nivelul jantelor de 19 inch, scopul căreia este de a crea o corespondenţă estetică.

Pachetul estetic include o grilă frontală nouă, o extensie din fibră de carbon pentru spoilerul faţă, blocuri optice pe fundal negru şi o capotă cu nervuri pronunţate. Posteriorul este dominat de un deflector masiv, de asemenea din fibră de carbon, în care şi-au găsit locul două ţevi de eşapament dreptunghiulare. La interior, Skoda va instala scaune Recaro, un volan sport și praguri iluminate.

La standul Skoda de la Worthersee, cehii au mai expus o Octavia Combi cu un set de accesorii bogat, Skoda Citigo Motorsport şi modelul Fabia RS Motorsport – o ediţie disponibilă doar în Marea Britanie.

Comentarii