lukoil-banenr

Skoda a prezentat prima schiţă a viitorului concept VisionC – un studiu de design care prezintă ideile principale ale viitoarei filozofii de design a mărcii din Mlada Boleslav.

Pilot Autoexpert

Conceptul apelează la ideea de coupe cu cinci uşi, aplicând silueta de coupe pe o caroserie cu cinci uşi. Cuvintele cheie ale noului limbaj de design folosit de marca din Cehia sunt expresivitate, emoţii şi dinamism. În cadrul standului Skoda de la Salonul Auto de la Geneva, producătorul ceh va prezenta conceptul prefigurat de această schiţă.

Skoda VisionC nu anunţă neapărat un viitor model de serie, însă această posibilitate nu este exclusă. Reprezentanţii constructorului se mândresc cu ideea unui nou stil de caroserie – coupe cu cinci uşi. Ideea din spatele acestei denumiri vine de la o berlină cu o siluetă diferită a profilului, inspirată de cea a unui coupe, al cărui portbagaj se deschide la fel ca la un hatchback. Designerii pot să obţină spiritul practic al unui hatchback şi al unei berline, cu o parte importantă din aspectul unui coupe.

Comentarii