lukoil-banenr

Constructorul ceh de automobile Skoda anunţă o nouă versiune a modelului Superb, destinată clienţilor mărcii orientaţi către o mai bună eficienţă. Aceasta va purta numele de GreenLine şi urmează să fie prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt în luna septembrie a lui 2015. 

Pilot Autoexpert

Skoda Superb GreenLine este echipată cu un propulsor diesel de 1.6 litri cu specificaţia TDI, care dezvoltă în jur de 120 de cai putere. Nu foarte mulţi, dacă ar fi să comparăm cu propulsoarele altor mărci de automobile, însă cei de la Skoda au pus accent pe consumul de carburanţi şi nu pe performanţe. Astfel că unitatea pe motorină promite să te bucure cu un consum de numai 3.7 litri la sută în timp ce emisiile nocive nu depăşesc limita de 95 g/km.

Cu un singur plin Skoda Superb GreenLine îţi poate garanta o autonomie de mers de până la 1.780 de kilometri, un indicator extrem de bun pentru o maşină de familie. Acest lucru se face posibil datorită sistemului start-stop cu tehnologia de recuperare a energiei la frânare dar şi a cutiei de viteze manuală, etajată în şase trepte şi construită special cu un raport mai lung.

De menţionat că şi caroseria a suferit careva modificări fiind ajustată pentru a obţine un coeficient aerodinamic cât mai bun, iar toate la un loc ne-au adus noul GreenLine.

Cu mai multe informaţii vom reveni în curând de la Salonul Auto de la Frankfurt, de unde sperăm să aflăm detalii cu privire la preţul maşinii dar şi când aceasta va fi disponibilă în saloanele dealerilor autorizaţi.

Comentarii