lukoil-banenr

Constructorul ceh Skoda a anunţat că va prezenta publicului un exemplar Superb decorat cu cristale. Maşina va putea fi admirată în cadrul expoziţiei organizate la Săptămâna Modei şi Design-ului în oraşul Praga. 

Pilot Autoexpert

Specialiştii companiei Preciosa, celebri pentru lucrările în domeniul prelucrării sticlei au furnizat un nou produs în forma unei pulbere de cristale, numită StarDust, iar cei de la Skoda sau grăbit să o testeze. Designerii companiei s-au gândit că ar fi frumos să aplice pulberea pe jantele de aliaj de 19 inch dar şi pe emblemele şi inscripţiile noului Superb, executat în versiunea vârf de gamă Laurin&Klement.

471679l

Pentru Skoda inscripţia Laurin&Klement nu este doar o denumire, ci are şi o semnificaţie extrem de importantă. Aceasta provine de la fondatorii mărcii Skoda, Václav Klement și Václav Laurin, cei care au pus bazele companiei Laurin und Klement, în anii 1895, predecesoarea actualei Skoda Auto.

Istoria ne spune că, inițial Laurin und Klement fabricau biciclete și motociclete iar primul automobil Skoda a fost construit abia în anul 1905, cunoscut şi ca Voiturette A!

443932l

459933l

 

Comentarii