lukoil-banenr

Skoda Yeti, Automobilul Anului în Moldova 2010

Pilot Autoexpert

După mai multe zile de calcule şi dezbateri, membrii juriului premiului naţional “Automobilul Anului în Moldova” au decis să acorde titlul de cea mai bună maşină în Republica Moldova modelului Skoda Yeti. Aceasta a acumulat 58 de puncte şi a devansat modelele Toyota Avensis (53 de puncte) şi Mercedes-Benz E-Klasse (51 de puncte).
Amintim că ediţia curentă a cuprins doar concursul profesioniştilor, în cadrul căruia cei mai importanţi jurnalişti şi specialişti din domeniul auto au desemnat cel mai bun automobil dintre modelele noi apărute pe piaţă (reieşind din lista de modele, admise la concursul Automobilul Anului în Europa). Concursul consumatorului, în cadrul căruia publicul larg, prin intermediul voting-ului, desemna cel mai bun automobil din fiecare clasă a fost suspendat.
Anul acesta, pentru titlul „Automobilul Anului în Moldova 2010”, din totalul de 26 de automobile admise la concurs, au mai concurat modelele:
1. BMW 5GT
2. Chevrolet Cruze
3. Citroen C3 Picasso
4. Mazda3
5. Mercedes-Benz E-klasse
6. Opel Insignia
7. Peugeot 3008
8. Skoda Yeti
9. Toyota Avensis
10. VW Polo
Fiecare automobil a fost examinat conform următoarelor criterii: design, calitate, fiabilitate, comportament rutier, raport preţ-calitate şi altele. Modelele admise în finala concursului, au fost testate de către toţi membrii juriului pe un poligon special amenajat. Pe lângă indicii de confort, tehnologie şi raportul preţ-calitate, va fi luată în consideraţie şi oportunitatea prezenţei automobilului dat pe piaţa locală.

 

Comentarii