lukoil-banenr

Pilot Autoexpert

 

Smart Forspeed Concept

 

Nu a mai rămas mult timp până la deschiderea Salonului Auto de la Geneva și producătorii continuă să ne bucure cu surprize. Iată una din ele – Conceptul Smart For Speed.


De data aceasta Smart vine complet electric şi fără acoperiş, şi arată surprinzător de similar cu modelul Smart Speedster dezvăluit acum câteva săptămâni.Pentru a evidenţia caracterul său de concept, Forspeed vine cu uşi fără mâniere, şi aşa cum e fără acoperiş, are doar un acoperiș improvizat din material care poate să acopere fie doar o parte a mașinii sau ambele.


Motorul electric cu 41 cai putere accelerează la 60 km/h în 5,5 secunde și atinge o viteză maximă de 120 km pe oră. Nu e chiar rapid după cum inspiră numele, însă mai există un buton care adaugă încă 7 cai putere. Performanța sună mai mult a jucărie electrică pentru copii adolescenți decât un automobil. Pînă la urmă este vorba de un concept care nue ste menit pentru producția în serie și îl putem pune în categoria ‘exerciții’ ale producătorilor de la Daimler.


Maşinuţa poate parcurge o distanţă de 136 kilometri, cu o baterie 80% încărcată în timp de 45 de minute. Pare a fi cea mai rapidă maşină la categoria încărcarea bateriei. Ne vom convinge de asta şi vom afla mai multe detalii deja în martie la Geneva.

 

Comentarii