lukoil-banenr

”Smartville”

Smart ForTwo Cabrio a primit o nouă ediţie specială. Aceasta se numeşte BoConcept şi poartă numele unui specialist în design interior din Danemarca. Ediţia specială a lui ForTwo marchează colaborarea cu danezii de la BoConcept, care împart mai multe idei cu designerii Smart în ceea ce priveşte filozofia unui design funcţional. Cei doi parteneri au început deja schimbul de idei, iar rezultatele nu au ezitat să apară, BoConcept prezentând o colecţie de accesorii de interior inspirate de modelul mini al concernului german, pe când Smart a lansat o ediţie specială a lui ForTwo.

Pilot Autoexpert

„Smart şi BoConcept împart un ţel comun – de a optimiza spaţiul limitat disponibil într-un oraş cu produse atractive, care le permit clienţilor să-şi exprime personalitatea, să asigure comunicare relaxată şi să-şi organizeze vieţile.”, a completat Annette Winkler, CEO-ul Smart.

Smart ForTwo BoConcept este bazat pe Brabus Cabrio şi prezintă o caroserie albă cu finisaj mat şi accente maro. Capacele oglinzilor, plafonul soft-top şi jantele din aliaj sunt vopsite în maro, la fel cum este şi cazul elementelor interioare personalizate.

Gama de accesorii de design interior de la BoConcept realizată în baza acestei colaborări se numeşte ”smartville” şi include o canapea modulară, un fotoliu inspirat dintr-un scaun de autoturism, o măsuţă de cafea, o serie de elemente din sticlă, un ceas de birou şi un set de perne.

Comentarii