lukoil-banenr

Tupeul unor șoferi uneori nu are margini! Şi ca să ne demonstreze unii, că sunt în stare de mai mult decât am văzut noi până acum, a decis să treacă la acţiuni!

Pilot Autoexpert

Bineînţeles că trebuie să existe şi o „scuză” pentru toate faptele de porceşti comise, cum ar fi aceasta. Explicaţia vine de la sine. Pentru a nu sta în ambuteiaje omul a preferat să treacă peste gazon, flori şi tufişuri. Eh, la ce bun mai ai maşină de teren dacă nu o foloseşti la propriu, nu?

Şoferul incult, la volanul unui Toyota RAV 4 din imaginea de mai sus, cu plăcuțe de înmatriculare ZXD 747, pentru că a nimerit într-un ambuteiaj pe bulevardul Dacia, fiind el aşa „grăbit” ca restul a ieșit cu SUV-ul de pe carosabil și s-a urcat cu două roți pe spațiul verde de delimitare a sensurilor de circulație, direct printre tufele de flori…

Momentul a fost surprins de un alt șofer implicat în trafic care a postat-o pe pagina sa de facebook. Deci domnilor, despre care integrare europeană vorbim noi? Despre ce fel de cultură de şofat? Cum vreţi să fie reduse numărul accidentelor? Cum vreţi să avem un oraş frumos şi prosper?

Ajutaţi omul cu un share la această postare, poate ajunge şi la mintea lui că „nu se poate” şi „nu e frumos”. Aşa cum ne-au învăţat părinţii când eram mai mici…

Comentarii