lukoil-banenr

Șoferul BMW-ului care a intrat ieri cu automobilul într-o clădire istorică din central capitalei, riscă să rămână fără permis! Potrivit poliției dar și martorilor oculari, acesta ar fi condus pe contrasens în stare de ebrietate!

Pilot Autoexpert

Un martor ocular susține că șoferul se deplasa cu viteză pe contrasens, pe strada Bănulescu-Bodoni, când a pierdut controlul volanului și a intrat în clădire. După accident acesta ar fi coborât din mașină și ar fi luat-o la sănătoasa dar a fost reținut de oamenii legii.

Martorul a mai adăugat că șoferul abia s-ar fi ținut pe picioare. Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a comunicat pentru Autoexpert.md că este vorba despre un șofer în vârstă de 38 de ani originar din Ștefan Vodă.

În dimineața zilei de ieri, 09 august, în jurul orei 04:30, acesta a fost stopat de oamenii legii după ce a fost observat că se deplasa pe contrasens și a provocat o situație de accident, pentru care s-a ales cu o amendă în mărime de 1000 de lei și 6 puncte de penalizare.

Totodată se așteaptă expertizele de laborator despre gradul de alcoolemie a șoferului. Dacă se va dovedi că șoferul conducea în stare de ebrietate, acesta riscă să rămână fără permisul de conducere, a mai adăugat Stati.

Comentarii