lukoil-banenr

Șoferul pistolar care l-a amenințat cu arma pe un alt conducător auto, a fost identificat iar oamenii legii interprind toate măsurile de rigoare pentru al reține și pentru a identifica tipul de armă. Potrivit autorităţilor, cesta s-ar putea alege cu un dosar penal pentru amenințare cu omor și ar putea fi lipsit de dreptul de a purta armă.

Pilot Autoexpert

Potrivit unor surse, demne de încredere ale portalului Autoexpert.md, șoferul buclucaş s-a dovedit a fi Alexandru Boldurean în vârstă 34 de ani şi locuieşte în capitală. Adrian Jovmir, șeful serviciului de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, a declarat în cadrul unii emisiuni în direct de la un post naţional că oamenii legii interprind toate măsurile pentru ca acesta să fie reținut.

„Când s-a produs acest incident, nimeni nu a telefonat la 902 pentru ca persoana să fie reţinută. Iar de asta trebuie să ţină cont toţi cetăţenii! Se verifică dacă bărbatul are permis de portarmă şi ne interesează ce fel de armă este. Persoana va fi trasă la răspundere penală indiferent de tipul armei, dar dacă va fi cu ţeava ghintuită şi are permis de portarmă, vom face un demers pentru a fi privat de dreptul de a purta arma. Se va efectua expertiza balistică pentru a se verifica dacă arma a mai fost implicată în alte situaţii”, a mai spus Adrian Jovmir.

Totuşi, cazul este investigat pentru faptul că bărbatul a fost ameninţat cu moartea. Potrivit legislației atacatorul riscă până la trei ani de închisoare sau poate plăti de la 4.000 la 8.000 de lei sau să muncească în folosul comunităţii până la 20 de ore.

Reamintim că Autoexpert.md a prezentat ieri o înregistrare video în exclusivitate, unde un șofer vădit „deranjat” a coborât din mașină și l-a amenințat cu arma ape un alt coleg la traffic. Incidentul a avut loc pe data de 17 iulie curent pe strada Calea Ieșilor din Capitală.

Comentarii