lukoil-banenr

Tragedie pe traseul național Chișinău-Soroca, după ce un VAZ-2110 a fost lovit lateral de un BMW 520i! Accidentul a avut loc în jurul orei, 10:30, în apropierea localității Căzănești din raionul Telenești. În urma impactului automobilul VAZ s-a rupt în două iar BMW-ul a luat foc!

Pilot Autoexpert

Șoferul BMW-ului a scăpat nevătămat, însă șoferul din VAZ a murit pe loc, iar pasagerul său a ajuns în stare gravă la spital. Solicitată telefonic, Diana Fetco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare a comunicat pentru Autoexpert.md că, accidentul s-a produs când șoferul VAZ-ului a virat regulamentar la o stație PECO, fiind lovit lateral de automobilul BMW, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, originar din Căzănești, Telenești.

Acesta reușit să iasă din automobil, până ca acesta să ia foc. Oamenii legii investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Conform legislației, șoferul care se face vinovat de accident riscă să se aleagă cu o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

11

22

44

Comentarii