lukoil-banenr

Spalatorie auto pentru modelele la scara!

Unul dintre cele mai mari inconveniente pe care il prezinta o colectie de modele auto realizate la scara redusa este faptul casi ele se murdaresc. Mai exact, praful le acopera odata cu trecerea timpului, iar daca sunt pastrate fara carcase speciale de protectie, acest lucru este inevitabil. Si pentru ca un simplu stergator de praf nu este suficient, iar folosirea aspiratorului poate crea adevarate dezastre, iar stergerea lor manuala este o adevarata corvoada, o companie germana, denumita Momira a venit cu o solutie de-a dreptul inedita.

Pilot Autoexpert

Propunerea Momira este Model Car Cleaning System. Inca de la inceput trebuie sa observam ca numele ales este usor eronat, deoarece nu curata efectiv masinile, ci doar indeparteaza praful de pe ele. (to clean = a curata). The Cleaning System este cat se poate de simplu, constand dintr-o cutie realizata dn aluminiu sau plastic care contine un material pufos special, care retine ca un magnet particulele de praf. Tot ce trebuie sa faci este sa impingi usor masina de colectie dintr-o parte a cutiei in cealalta si eventual sa repeti operatiunea daca este necesar.

Potrivit declaratiei companiei Momira, produsul nu doar indeparteaza praful ci aplica o pelicula protectoare, care previne asezarea ulteriora a prafului si da, totodata, o stralucire aparte masnii. Fibra care indeparteaza/protejeaza este garantata pentru 250 de utilizari.

Germanii ofera Model Car Cleaning System fie pe suport realizat din plastic, fie din aluminiu si adaptata in functie de scara la care este realizat modelul: 1:87, 1:43, 1:24 si 1:18. Pretul acestei jucarii de curatat jucariile este insa unul consistent: intre 34,99 si 49,99 € pentru versunile de baza si 19,99 € pentru consumabilele aferente, indiferent de scara.

Iata si un scurt video, pentru a intelege (daca mai e ceva de inteles) cum functioneaza Momira Car Cleaning System:

Comentarii