lukoil-banenr

SpeedArt a modificat noul Porsche Boxster

Numită SP81-R, cea mai noua creaţie a celor de la SpeedArt are la bază ultima generaţie a modelului Porsche Boxster. Modificările obţinute se remarcă în special prin nuanţa de verde aprins prezentă la nivelul caroseriei. De asemenea, tot la nivelul caroseriei putem vedea şi noi detalii estetice, precum prelungirea ataşată spoilerului faţă, difuzorul de aer proaspat-instalat sau eleronul destinat capotei motorului.

Pilot Autoexpert

Din meniul exterior pus la dispoziţie de celebra companie germană de tuning nu lipsesc nici jantele de dimensiuni generoase – disponibile atât pe 20, cât şi pe 21 inch, pachetul cu îmbunătăţiri vizuale încheindu-se cu interiorul accesorizat cu numeroase inserţii de piele şi accente de alcantara, cărora li se alătura un set de cusături realizate în formă de carouri.

La capitolul tehnic, posesorii noului Porsche Boxster pot apela la SpeedArt pentru o suspensie mai joasă cu până la 25 de milimetri (sau pentru una complet ajustabilă), pentru un sistem de frânare de înaltă performanţă (cu discuri de până la 380 milimetri), pentru o evacuare sport şi pentru o creştere de putere cu 20 CP şi 25 Nm sau 35 CP şi 30 Nm care, în viitor, cu ajutorul a două turbine, va urca până la 80 cai putere şi 100 Newton-Metri.

Comentarii