lukoil-banenr

Ssangyong Rodius – primele imagini-teaser înainte de lansarea oficială

SsangYong continuă să lucreze la înnoirea gamei sale de modele. După Korando, coreenii se pregătesc să prezinte un alt model, al cărui prima generaţie era considerată de majoritatea specialiştilor din domeniu drept cel mai urât automobil din lume.

Pilot Autoexpert

Desigur, este vorba despre Rodius, care va sosi cu o generaţie nouă în primăvara acestui an, în luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Noul Rodius este anticipat de două imagini-teaser, publicate într-un comunicat de presă, care nu oferă însă prea multe detalii despre ceea ce vom vedea în cadrul salonului elveţian.

Dezvoltat în decursul a doi ani, sub numele de cod A150, noul Rodius se pregăteşte să ofere publicului un model ce duce mai departe noua filosofie de design a brandului. Comunicatul oficial anunţă că Rodius va respecta trei principii solide ale brandului ”Robusteţe, Premium, Soliditate” şi va oferi un aspect frontal ce inspiră curaj, combinat cu o caroserie spaţioasă cu linii dinamice şi sofisticate.

„Gândit pentru a putea fi folosit atât în off-road cât şi pe drumuri asfaltate, noul Rodius vine cu o grilă a radiatorului complet nouă, cu faruri redesenate şi un întreg pachet de soluţii atractive şi practice, asigurându-se că poate îndeplini nevoi ce ţin de relaxare, afaceri şi călătorii”, se arată în comunicatul oficial.

Comentarii