lukoil-banenr

Stafie bricolată de Mansory

Pilot Autoexpert

Mansory s-a specializat în tunarea maşinilor de lux şi a celor supersport. Iar acum va fi pimul tuner care se va ocupa de modificarea noului Rolls Royce Ghost.
Deocamdată, cei de la Mansory ne prezintă primele render-uri 3D cu privire la modificările pentru noul Rolls Royce Ghost. Pentru că vorbim de o maşină de lux, s-a folosit efectul de aurire pentru impozanta grilă din faţă, dar şi pentru jante, evacuări sau alte ornamente, care înainte erau cromate.

Oricum, combinaţia auriului cu vopseaua albastră specială a caroseriei promite ca expresia „breathtaking individualisation” să aibă acoperire în realitate. Tunerul a mai apelat la un spoiler faţă modificat, care integrează fante laterale, dar şi lumini de poziţie cu LED-uri, integrate cu gust.
Ca tabloul să fie complet, Mansory a upgradat şi motorul, apelând la modificarea unităţii centrale şi adoptarea unui nou sistem bi-turbo şi a unei admisii sport. Rezultatul: puterea motorului V12 a crescut de la 570 CP la 720 CP, iar cuplul motor de la 780 Nm la 1.020 Nm

 

Comentarii