lukoil-banenr

În urmă cu foarte puţin timp, compania de tuning Startech anunţa un nou model inedit, Range Rover pick-up. SUV-ul urma să fie prezentat la Salonul Auto de la Shanghai iar ce vedeţi în pozele de mai jos este chiar exemplarul despre care vă vorbim!

Compania subsidiară Brabus, Startech şi-a luat inima în dinţi şi au riscat cu cel mai luxos model de suv din gama britanicilor, Range Rover. Proiectul a necesitat fabricarea a peste 100 de componente individuale pe caroserie, realizate din fibră de carbon, fier dar şi aluminiu.

Pe lângă spaţiul „cargo” în plus, Startech a dotat Range-ul cu un nou bodykit, cu aripi şi praguri evazate, noi bare de protecţie restilizate, dar şi un set de jante de 23 inch în diametru. Nici interiorul nu a trecut neobservat, aici fiind prezente inserţiile din fibră din carbon, tapiţerie din piele cu cusuturi contrastante, dar şi logo-urile Startech.

Iar cireaşa de pe tort este V8-ul de 5.0 litri supraalimentat, care după intervenţia specialiştilor germani dezvoltă acum 519 cai putere, garantând o accelerare de la zero la prima sută în numai 5.3 secunde.

Startech-RR-Pickup-Truck-1

Startech-RR-Pickup-Truck-3

Startech-RR-Pickup-Truck-4

Startech-RR-Pickup-Truck-5

Startech-RR-Pickup-Truck-6

Startech-RR-Pickup-Truck-7

Startech-RR-Pickup-Truck-8

Startech-RR-Pickup-Truck-9

Startech-RR-Pickup-Truck-10

Startech-RR-Pickup-Truck-11

Comentarii