lukoil-banenr

În urmă cu foarte puţin timp, compania de tuning Startech anunţa un nou model inedit, Range Rover pick-up. SUV-ul urma să fie prezentat la Salonul Auto de la Shanghai iar ce vedeţi în pozele de mai jos este chiar exemplarul despre care vă vorbim!

Pilot Autoexpert

Compania subsidiară Brabus, Startech şi-a luat inima în dinţi şi au riscat cu cel mai luxos model de suv din gama britanicilor, Range Rover. Proiectul a necesitat fabricarea a peste 100 de componente individuale pe caroserie, realizate din fibră de carbon, fier dar şi aluminiu.

Pe lângă spaţiul „cargo” în plus, Startech a dotat Range-ul cu un nou bodykit, cu aripi şi praguri evazate, noi bare de protecţie restilizate, dar şi un set de jante de 23 inch în diametru. Nici interiorul nu a trecut neobservat, aici fiind prezente inserţiile din fibră din carbon, tapiţerie din piele cu cusuturi contrastante, dar şi logo-urile Startech.

Iar cireaşa de pe tort este V8-ul de 5.0 litri supraalimentat, care după intervenţia specialiştilor germani dezvoltă acum 519 cai putere, garantând o accelerare de la zero la prima sută în numai 5.3 secunde.

Startech-RR-Pickup-Truck-1

Startech-RR-Pickup-Truck-3

Startech-RR-Pickup-Truck-4

Startech-RR-Pickup-Truck-5

Startech-RR-Pickup-Truck-6

Startech-RR-Pickup-Truck-7

Startech-RR-Pickup-Truck-8

Startech-RR-Pickup-Truck-9

Startech-RR-Pickup-Truck-10

Startech-RR-Pickup-Truck-11

Comentarii