lukoil-banenr

În ciuda eforturilor declarate de către autorităţi, numărul accidentelor pe drumurile naționale nu pare a fi în deloc în scădere. Numai în decurs de şapte zile pe drumurile naționale au fost înregistrate 46 de accidente rutiere care s-au soldat cu nouă persoane decedate iar altele 54 au fost traumate.

Pilot Autoexpert

Așa arată datele oferite pentru Autoexpert.md de către reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare. Solicitată telefonic, Diana Fetco, ofițerul de presă al INP, a comunicat că de la începutul anului 2015 până la ora actuală pe drumurile din țară au fost înregistrate 1659 de accidente rutiere care s-au soldat cu 181 de morți și 984 de persoane traumate.

O veste îmbucurătoare este poate doar faptul că numărul persoanelor decedate este în scădere cu 13% față de perioada similară a anului 2014.

Nici în capitală lucrurile nu stau tocmai bine, Potrivit Nataliei Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, de la începutul săptămânii curente şi până astăzi, vineri 11 septembrie, pe drumurile din Chișinău, au fost înregistrate 14 accidente rutiere grave care s-au soldat cu 19 persoane traumate iar o persoană a decedat.

Comentarii