lukoil-banenr

Se pare că cei de la Ferrari au hotărât să ne lase fără cuvinte. După ce extravagant-ul model Sergio produs în numai 6 exemplare a fost practic smuls din maînile producătorului, italienii mai vin cu o surpriză.

FLYONE

ferrar-fxx-k-live-abu-dhabi-05-1

diselok

Viitorul vîrf de gamă, prezentat acum 5 zile în Abu Dhabi sub numele FXX K repetă succesul predecesorului său! Noul super car va fi produs în doar 40 de exemplare iar preţul de pornire este unul de loc modest – 3 milioane de dolari americani! Ei bine, se pare că nu a apucat să apară pe stradă că deja a şi fost vândut. La acest capitol, Ferrari le-a șters nasul celor de la Porsche cu al lor Panamera Turbo S Executive al cărui preţ de pornire a fost de 10 ori mai mic.

Și dacă vă întrebaţi ce au găsit clienţii mărcii în acest model, aflaţi că este unul special preperat pentru curse iar pentru întreţinerea acestuia, proprietarii vor trebui să mai scoată din buzunar cam tot atît. Unde mai adaugi că dispune de o herghelie de 1.050 CP, atunci trebuie să înțelegi că şi performanțele sunt pe măsură!

ferrar-fxx-k-live-abu-dhabi-03-1

ferrar-fxx-k-live-abu-dhabi-09-1

ferrar-fxx-k-live-abu-dhabi-10-1

 

Comentarii