lukoil-banenr

Subaru BRZ dă bine în poze

Cei de la Subaru şi-au anunţat intenţia de a-l prezenta pe conceptul BRZ STI la Salonul Auto de la Los Angeles. Bine, dacă este să ne uităm la fomele pe care le vedem în primele fotografii cu acest model, am putea să spunem că mai degrabă asta este versiunea aproape gata de producţie.

Pilot Autoexpert

Conceptul Subaru BRZ STI afişează o mutră agresivă, cu o grilă proeminentă şi lumini de zi care utilizează tehnologia LED. Privit din lateral, modelul lasă impresia că a fost prin sala de forţă, iar senzaţia se păstrează şi în partea posterioară. Cele patru ţevi de eşapament îşi fac loc printr-un spoiler impunător.

Din punctul de vedere al performanţelor nu se cunosc prea multe detalii, dar oficialii companiei nipone au precizat că BRZ va avea un centru de greutate scăzut şi va fi „încântător din punctul de vedere al manevrabilităţii”. Modelul se înrudeşte cu Toyota FT-86, dar va fi mai puternic decât acesta. De la Toyota va fi sistemul de injecţie directă de benzină. Dacă ai o nelămurire cu privire la denumirea acestui model, ar trebui să ştii că BRZ este prescurtarea de la „Boxer”, „Rear-wheel drive”, „Zenith”.

Subaru BRZ este planificat să apară pe piaţă în vara anului 2012.

Comentarii