lukoil-banenr

Subaru BRZ STI, din ce în ce mai aproape de producţie

La Salonul Auto de la Los Angeles şi-a făcut debutul conceptul Subaru BRZ STI, pentru că modelul gata de producţie va fi lansat la Salonul Auto de la Tokyo, de la sfârşitul lunii noiembrie. Dacă tot a venit vorba de lansări, BRZ STI va apărea pe piaţă în primăvara anului viitor. Bun, acum, pentru că te-ai lămurit cum e cu ordinea prezentărilor, putem să ne îndreptăm atenţia către maşină în sine.

Pilot Autoexpert

Poate ştiai deja că BRZ este rezultatul colaorării dintre Subaru şi Toyota, acesta fiind fratele modelelor cu tracţiune pe roţile din spate, Toyota FT-86 şi Scion FR-S. Toate au în comun aceeaşi platformă tehnică, inclusiv motorul de 2.0 litri cu tehnologia de injecţie directă împrumutată de la Toyota. Populsorul este conectat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi va fi probabil disponibil şi cu o cutie automată tot cu şase trepte, împrumutată de la Toyota FT-86.

La exterior, conceptul a fost vopsit în nuanţa WR Blue Pearl II şi a fost echipat cu un set de jante care au 18 inci. Subaru BRZ are un plafonul realizat din fibră de carbon şi o caroserie care a fost gândită pentru a fi uşoară pe cântar. Poate că mutra nu este foarte agresivă, dar spatele transmite mesajul care trebuie. Nu ştim dacă versiunea de producţie va păstra fagurele care găzduieşte plăcuţa de înmatriculare în spate, dar poţi să fii sigur că vei mai vedea eleronul ăla uriaş.

Comentarii