lukoil-banenr

Subaru a prezentat în Japonia modelul Forester tS care de fapt reprezintă versiunea de serie a conceptului Forester STI tS prezentat în luna Septembrie al anului curent.

FLYONE

Subaru-Forester-tS-0_resize

diselok

Dezvoltat de echipa STI ( Subaru Tecnica International), Forester tS va fi produs într-o serie limitată de numai 300 unităţi, fapt care îl transformă într-un model mai mult decât exclusiv. Sub capotă se regăseşte cea mai puternica versiune a motorului Boxer de 2.0 litri turbo, care produce 280 PS și 350 Nm.

Unitatea este cuplată la o cutie de viteze automată care trimite puterea la toate cele patru roţi. Pentru a face faţă puterii crescute, maşina este dotată cu jante din aluminiu BBS de 19 inch, etriere Brembo şi discuri de frînă ventilate. Suspensia a fost şi ea înlocuită cu una STI care are o gardă la sol mai redusă cu 15mm faţă de cea standart. La fel, a fost înlocuit sistemul de management al motorului (ECU) iar sistemul VDC (Vehicle Dynamics Control) a fost revizuit.

La exterior Forester tS poate fi identificat după grila radiatorului neagră cu dungă roșie și logo-ul tS pe ea. Maşina a primit noi bare de protecţie faţă/spate, un spoiler pe lunetă, oglinzi retrovizoare de culoare neagră precum şi logo-urile tS pe aripile faţă.

Forester ST vine echipat cu ceasuri sport iar vitezometrul este gradat pînă la viteza de 260 km/h . Volanul multifuncţional este îmbrăcat în piele şi are logo-ul tS pe el. Nu s-a uitat nici de levierul cutiei de viteze care la fel ca şi volanul, dispune de logo-ul tS.

Prețurile pornesc de la 36.800 dolari americani iar Subaru acceptă precomenzile până la 05 aprilie 2015. Grăbiţi-vă!

Subaru-Forester-tS-9_resize

Subaru-Forester-tS-1_resize

Subaru-Forester-tS-2_resize

Subaru-Forester-tS-3_resize

Subaru-Forester-tS-5 (1)_resize

Subaru-Forester-tS-5_resize

Subaru-Forester-tS-7_resize

Comentarii